×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1404/07/28 - 12:31
  • بازدید : 20
  • تعداد بازدید : 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کارگاه«تاب‌آوری؛ پایدار در مواجهه با چالش ها»

کارگاه«تاب‌آوری؛ پایدار در مواجهه با چالش ها» با تدریس دکتر مریم رحمتی در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد.

کارگاه«تاب‌آوری؛ پایدار در مواجهه با چالش ها» با تدریس دکتر مریم رحمتی در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد.

 

به مناسبت هفته سلامت روان و با هدف ارتقای بهزیستی روانی دانشجویان، کارگاه آموزشی «تاب‌آوری » روز یکشنبه ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴ با تدریس دکتر مریم رحمتی، روان‌شناس، در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد.در آغاز این برنامه، دکتر رحمتی با اشاره به فشارهای تحصیلی و روانی دوران دانشجویی، مفهوم تاب‌آوری را به‌عنوان توانایی بازگشت به تعادل پس از بحران‌ها معرفی کرد و گفت: تاب‌آوری یعنی رشد در دل سختی، نه فرار از آن.

وی در ادامه با بهره‌گیری از تازه‌ترین منابع علمی در حوزه روان‌شناسی ، به تشریح محورهای زیر پرداخت:

  • تعریف علمی تاب‌آوری و جایگاه آن در سلامت روان
  • عوامل زیستی، شناختی و اجتماعی مؤثر بر تاب‌آوری
  • مدل‌های معتبر تاب‌آوری (نظیر مدل فلتن، گرن‌برگ و وارنر)
  • نقش سبک زندگی، خواب و تغذیه در افزایش تاب‌آوری
  • تمرین‌های ذهن‌آگاهی و تنفس برای مدیریت استرس و هیجان
  • مهارت‌های مقابله‌ای در مواجهه با شکست، اضطراب و ناامیدی

 

در بخش تعاملی کارگاه، دانشجویان ضمن مشارکت در تمرین‌های عملی، درباره تجربه‌های شخصی خود از عبور از موقعیت‌های دشوار صحبت کردند و آموختند چگونه می‌توان با تغییر زاویه دید، از دل بحران فرصتی برای رشد و یادگیری ساخت.

این کارگاه با محوریت افزایش توان روانی دانشجویان در برابرفشارهای تحصیلی واجتماعی برگزار شد واز سوی حاضران به عنوان تجربه ای اثرگزاروکاربردی در مسیر سلامت روان و رشد شخصی ارزیابی شد.

 

  • گروه خبری : مشاوره,ارشیو اخبار,گالری عکس و فیلم
  • کد خبر : 162400
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست