مدیریت مشاوره دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار کرد:
کارگاه مهارت های زندگی دانشجویان نو ورود دانشکده دندانپزشکی
به گزارش روابط عمومی مدیریت مشاوره، کارگاه مهارت های زندگی ویژه دانشجویان نورودی با حضور مریم یایازاده افغان روانشناس مدیریت برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی مدیریت مشاوره، کارگاه مهارت های زندگی ویژه دانشجویان نورودی با حضور مریم یایازاده افغان روانشناس مدیریت برگزار گردید.
مریم بابازاده در این جلسه ابتدا از مهارت خود آگاهی که یکی از ده مهارت می باشد پرداخت.
بابازاده همچنین تعریف سازمان بهداشت جهانی از مهارت های زندگی که به این شکل تعریف کرده است. مهارتهای زندگی مجموعه مهارتهای روانی-اجتماعی هستند که به ما کمک میکنند به شکلی سازنده با نیازها و چالشهای زندگی روزمره روبهرو شویم و بهتر با آنها کنار بیاییم را ارائه داد. خودآگاهی هم از ضرورتهای زندگی است. خودآگاهی به این معنا که:
- خودمان را بشناسیم.
- در هر لحظه بتوانیم افکار و احساسات خود را ارزیابی کنیم.
- بدانیم چه چیزهایی را – مستقل از خواستهها و فشارها و انتظارات بیرونی – دوست داریم یا نداریم.
- نقاط قوت و ضعف خود را بشناسیم.
خودآگاهی به این چند مورد محدود نمیشود. اما این چهار مورد میتوانند جنس مولفههای خودآگاهی را نشان دهند. خودآگاهی به ما کمک میکند هویت مستقلمان را در جمع گم نکنیم و تعامل بهتری با جهان اطراف خود برقرار کنیم. با افزایش خودآگاهی بهتر خواهید دانست که هستید و «چه میخواهید؟ و رفتارها و رویدادها چه تأثیری بر شما میگذارند؟
بابازاده در این کارگاه خاطر نشان کرد ، دانشگاه فرصتی برای افزایش دانش و رشد و خود شکوفایی اکتشاف و بالا بردن استقلال و سطح روابط اجتماعی است که ما با ید آن را مورد توجه قرار دهیم . وی در پایان به معرفی مدیریت مشاوره و فعالیتهای آن در زمینه سلامت روان دانشجویان پرداخت. این کارگاه در روز دوشنبه 12 آذر ماه سال جاری برگزار گردید.