×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1400/12/14 - 07:33
  • بازدید : 49
  • تعداد بازدید : 47
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

سومین جلسه وبینار آموزشی معمای اعتیاد از دوره های خود مراقبتی با تاکید بر پیشگیری از رفتارهای پرخطر ویژه دانشجویان برگزار شد.

به همت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سومین جلسه وبینار آموزشی معمای اعتیاد از دوره های خود مراقبتی با تاکید بر پیشگیری از رفتارهای پرخطر ویژه دانشجویان برگزار شد.

 


به همت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سومین جلسه وبینار آموزشی معمای اعتیاد از دوره های خود مراقبتی با تاکید بر پیشگیری از رفتارهای پرخطر ویژه دانشجویان برگزار شد.

دکتر حسام سیف زرگر با بیان اینکه عشق تجربه‌ای است بی‌همتا، شور و لذتی وصف‌ناشدنی و درد و حرمانی تسلی‌ناپذیر، افزود: عشق بر ما هجوم می‌آورد و ذهن و ضمیرمان را تسخیر می‌کند. گویی چیزی است غریزی، نه ارادی. عشق چیست و چه بر سر ما می‌آورد؟ احتمالاً نزدیک‌ترین تجربۀ انسانی به عشق اعتیاد است. آزمایش‌های متعددی بر یکسانی این دو تجربه در فعالیت‌های مغزی ما صحه می‌گذارد.

روانشناس مرکز مشاوره و سلامت روان افزود: نشانه‌‌هایی که احتمالاً بیانگر آن است که ما به عشق اعتیاد داریم عبارتند از:

همیشه نگران این هستید که شریک عاطفی تان شما را ترک کند

نمی توانید دست از فکر کردن به آن شخص بکشید و به شکلی بیمارگونه به او فکر می کنید

شریک عاطفی تان تنها چیزی در زندگی است که احساس خوبی به شما می دهد

آسیب روانی حل نشده ای از دوران کودکی خود دارید که به رابطه تان با مادرتان مربوط می شود

فکر می کنید شریک عاطفی تان تنها چیزی است که ارزش دارد به خاطرش زندگی کنید 

این یک الگوی رفتاری است که در تمام روابط عاطفی تان وجود دارد، نه یک استثنا

مدرس این وبینار آموزشی افزود: در این کارگاه همچنین به شباهت مغز معتادان و عاشقان پرداخته شد. مانند هر اعتیاد دیگری، عشق رمانتیک نیز می‌تواند در زندگی‌مان خرابی به بار آورد، به‌خصوص اگر طرف رهاشده خودمان باشیم.
وی افزود: مطالعات مغز عاشقان دلباخته‌ای که شکست خورده و رها شده اند نتایج حیرت آوری داشته. این مطالعات نشان داده فعال‌شدن‌های مغزی در چندین ناحیۀ سیستم پاداشی رخ داده است. از جملۀ آن‌ها می‌توان این مناطق را ذکر کرد: وی.تی.ای که مرتبط با احساسات عشق رمانتیک شدید است؛ پالیدوم بطنی که مربوط به احساسات دل‌بستگی عمیق است؛ قشر اینسولار و کمربند قدامی که مرتبط با دردهای فیزیکی، اضطراب و پریشانی حاصل از درد فیزیکی است؛ و هستۀ اکومبنس و قشر اربیتوفرانتال/پری‌فرانتال، ناحیه‌هایی در مغز که در ارتباط با برآورد برد و باخت شخص، و همچنین اشتیاق و اعتیادند.

گفتنی است این وبینار آموزشی که سومین جلسه از دوره های خود مراقبتی با تاکید بر پیشگیری از رفتارهای پرخطر ویژه دانشجویان است در تاریخ 4 اسفند ماه سال جاری برگزار شد.

 

 

 

  • گروه خبری : مشاوره,ارشیو اخبار
  • کد خبر : 114263
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست