×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1403/02/08 - 09:55
  • بازدید : 37
  • تعداد بازدید : 37
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به مناسبت هفته ملی سلامت

در چهارمین روز از هفته ملی سلامت، کارگاه آموزشی "روابط خانوادگی مثبت و سازنده" برگزار شد

به گزارش مدیریت مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی - ایرانی- به مناسبت هفته ملی سلامت به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و مشارکت مدیریت مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی- ایرانی، کارگاه آموزشی "روابط خانوادگی مثبت و سازنده" ویژه اعضای شورای معاونت در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت ماه، برگزار گردید.

 

به گزارش مدیریت مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی - ایرانی- به مناسبت هفته ملی سلامت به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و مشارکت مدیریت مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی- ایرانی، کارگاه آموزشی "روابط خانوادگی مثبت و سازنده" ویژه اعضای شورای معاونت در روز سه شنبه ۴ اردیبهشت ماه، برگزار گردید.
در این کارگاه محمد نوری مدیر مرکز مشاوره مبتنی بر سبک اسلامی-ایرانی به تاثیر و کارکرد نشاط و شادکامی در خانواده پرداخته و اظهار نمود: شادی و نشاط در زندگی فردی و اجتماعی انسان ها نقش حیاتی دارد و چسب و ملات روابط اجتماعی و روابط خانوادگی است و می توان گفت شادی زمانی پایدار و اصیل است که در آن خشنودی از زندگی با عواطف مثبت همراه باشد.


وی افزود: راه های کسب رضایت و خشنودی از زندگی با تأکید بر هیجان های مثبت، شناسایی توانمندی های شخصی و تعیین قصد و هدف در زندگی (معنای زندگی) حاصل شده و هیجان ها و عواطف مثبت را به گروه اول شامل هیجان های مثبتی که معطوف به گذشته اند مثل رضایتمندی از گذشته، قناعت، صفا، صمیمیت و گروه دوم هیجان های مثبتی که معطوف به آینده اند مثل امید و خوش بینی ،اعتماد ، اطمینان کردن و گروه سوم شامل هیجان های مثبت معطوف به زمان حال مثل خشنودی و ارضای شادی ها و لذت های زودگذر تقسیم کرد.
نوری تصریح کرد: کارکردهای هیجانهای مثبت شامل خنثی کردن اثرات هیجانهای منفی، گشودگی فکر و کنش، افزایش تحمل و تاب آوری می باشد.


وی ادامه داد: تأکید بر یادآوری امور مثبت، باعث می شود تا ذهن از تمرکز صرف بر امور منفی خودداری کند و علاوه بر آن به دلیل درگیری ها، استرس و مشکلات به امور مثبت زندگی خود کمتر توجه کنیم و از امور مثبت و نعمت ها غافل شویم. بنابراین توجه و اختصاص وقت به آن تاثیر مثبتی بر زندگی ما دارد.


ایشان توصیه کرد: هر روز سه مورد از نعمت های زندگی خود را ذکر کنیم و زندگی متعهدانه داشته باشیم. یکی از روش های ایجاد زندگی درگیرانه مشخص کردن نقاط قوت، توانمندی ها، استعدادهای افراد و استفاده از آنهاست.
نوری بیان کرد: سومین مسیر به سمت یک زندگی سعادتمند، داشتن هدف و معنی در زندگی است. احساس تعلق به چیزی فراتر از خود، چیزی چون دانش، خانواده، اجتماع، عدالت یا یک نیروی معنوی بالاتر و توانا یعنی خداوند.. کسانی که در زندگی دارای معنی هستند هیچگاه زندگی باری به هر جهتی ندارند. بنابراین احساس تهی بودن و پوچی در زندگی نمی کنند. این نوع زندگی راه یا مسیر سوم ایجاد شادمانی و سعادتمندی و خشنودی در زندگی است.
در پایان سرپرست مرکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی- ایرانی گفت: چهارمین عامل موثر در شادکامی فرد و خانواده، داشتن روابط اجتماعی است. روان شناسان معتقدند روابط اجتماعی بخش مهمی از ثروت روان شناختی افرادند و ما برای شکوفایی و رشد نیاز به دیگران داریم و روابط اجتماعی سالم برای شادی و شادکامی ضروری و حیاتی اند.
لازم به ذکر است کارگاه با پرسش، پاسخ، بحث و تبادل نظر میان حاضرین همراه بود.

 

  • گروه خبری : مشاوره,ارشیو اخبار,گالری عکس و فیلم
  • کد خبر : 141512
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست