×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1403/06/07 - 11:54
  • بازدید : 67
  • تعداد بازدید : 64
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری کارگاه مدیریت زمان

کارگاه مدیریت زمان در تاریخ چهارشنبه 31 مرداد ماه در سالن اجتماعات – مسجد دانشگاه، توسط خانم فائزه سادات طاهری، روانشناس مدیریت مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی- ایرانی برگزار شد.

 

 

کارگاه مدیریت زمان در تاریخ چهارشنبه 31 مرداد ماه در سالن اجتماعات – مسجد دانشگاه، توسط خانم فائزه سادات طاهری، روانشناس مدیریت مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی- ایرانی برگزار شد.

در این کارگاه درباره تعاریف مدیریت زمان، علت ضرورت داشتن مدیریت زمان، نحوه ایجاد مدیریت زمان در زندگی، و چندین نوع از برنامه ریزی های مدیریت زمان به ناظمه های خابگاه های دانشگاه شهید بهشتی اموزش داده شد.

به طور خلاصه مطالب زیر بیان شد:

خانم طاهری بیان کرد که مهم‌ترین نکته‌ای که در مجموعه درس‌های مدیریت زمان و نظم شخصی خواهیم آموخت این است که مدیریت زمان یک عنوان بسیار عمومی است که می‌تواند مجموعه‌ی گسترده‌ای از چالش‌ها، مهارت‌ها و مسائل را شامل شود.

ایشان بیان کرد، به همین علت، گام اول در مدیریت زمان و حل کردن مشکل کمبود زمان، تشخیص علت این مسئله است. در ادامه برخی از رایج‌ترین علت های کمبود زمان را بیان کردند.

ضعف در تفویض اختیار

ضعف در مهارت تصمیم گیری و اولویت بندی

کمال طلبی

مشکل اهمال کاری

خانم طاهری بیان کردند، رویه یا روال معادل واژه‌ی Routine است و عادت هم همان چیزی که در زبان انگلیسی به عنوان Habit می‌شنویم و به کار می‌بریم. اگر چه در کاربردهای عادی و گفتگوهای روزمره، ممکن است این دو کلمه را به جای یکدیگر به کار ببریم، اما وقتی بحث مدیریت زمان و نظم شخصی مطرح می‌شود، بهتر است این دو مفهوم را تا حد امکان جدا کنیم و به تفاوت ظریفی که بین آنها وجود دارد توجه داشته باشیم.
ما معمولاً واژه‌های روتین (روال / رویه) و عادت را به جای یکدیگر به کار می‌بریم.

همچنین بیان کردند که از ویژگی های یک برنامه ریزی موفق فقط هدف گذاری کافی نیست
برنامه ریزی آن‌قدر در گفتگوهای روزمره‌ی ما تکرار می‌شود که گاهی مفهوم برنامه ریزی و جزئیات فرایند برنامه ریزی را فراموش می‌کنیم.
در این وضعیت، برنامه ریزی در بهترین حالت صرفاً به هدف گذاری و ثبت هدف ها محدود می‌شود.
طبیعی است که در این حالت، یا به کلی فراموش می‌کنیم که برنامه ریزی کرده‌ایم و یا بعد از مدتی که دیدیم به هدف‌هایمان نزدیک نشده‌ایم، انگیزه‌ی خود را برای پیگیری برنامه‌ها از دست می‌دهیم.

در این کارگاه بیان شد که بی‌توجهی به اجزای اصلی یک برنامه می‌تواند یکی از علت‌هایی باشد که اثربخشی برنامه‌های ما را کاهش می‌دهد و باعث می‌شود شوق و رغبت برنامه ریزی را به تدریج از دست بدهیم و تکنیک های مرتبط با برنامه ریزی موفق به طور کامل برای مدعوین توضیح داده شد.

 

  • گروه خبری : مشاوره,ارشیو اخبار,گالری عکس و فیلم
  • کد خبر : 145749
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست