برگزاری کارگاه مدیریت روابط عاطفی (روابط سمی) در دانشکده پزشکی
کارگاه مدیریت روابط عاطفی (روابط سمی) در تاریخ 22 / 8/ 1403 در دانشکده پزشکی با تدریس جناب آقای دکتر حسام سیف زرگر در دانشکده برگزار شد.
کارگاه مدیریت روابط عاطفی (روابط سمی) در تاریخ 22 / 8/ 1403 در دانشکده پزشکی با تدریس جناب آقای دکتر حسام سیف زرگر در دانشکده برگزار شد.
در این کارگاه درباره تشخیص یک رابطه سمی با نودانشجویان صحبت کرد که رابطه سمی به نوعی از روابط عاطفی می گویند که باعث می شود احساس کنید از طرف شریک عاطفی خود حمایت نمی کنید، شما را نمی کند، تحقیر کرد. شده اید یا مورد آزار و اذیت قرار گرفته اید. یک رابطه سمی باعث می شود شما در زندگی احساس خوشحالی و خوشبختی نکنید و امنیت روانی یا حتی جسمی نداشته باشید. نشانه های رابطه ای به طور کلی به این گونه شرح داده شد.
- نبود حمایت عاطفی
- رفتارهای کنترل گرانه
- عدم صداقت در رابطه
- وجود لحن خشن در مکالمات
- عدم مقابله مسئولیت های طرفین
- استرس و مداوم نسبت به رابطه
- ترس و نگرانی نسبت به شریک احساس عاطفی
در ادامه دکتر سیف به این موضوع پرداختند که چرا در یک رابطه ناسالم می مانیم؟
شاید در رابطه خود با یک شریک عاطفی یا پارتنر سمی فکر کنید اما نمی توانید رابطه را تمام کنید. تزریق می شود. امید به این که مسائل حل شود، پارتنر سمی تغییر می کند و به طور کلی شرایط بهتر می شود. در اوایل رابطه خطرهای رابطه سمی را نادیده گرفته اید و حال که انتظارات شما از رابطه نمی تواند به بهتر شدن شریک عاطفی خود امیدوارید. ولی واقعا چرا در رابطه سمی می منیم؟ نمی تواند باعث شود در یک رابطه ناسالم بمانید. در ادامه به آن اشاره می کنیم. محلی که چرا در رابطه سمی می منیم عبارتند از :
- ترس از تنهایی
- سرمایه گذاری زمان و انرژی زیاد
- امید به تغییر طرف مقابل
- محیط فرهنگی و اجتماعی
- وابستگی مالی
- عدم حمایت خانواده و نزدیکان
- فعال شدن زخم های دلبستگی
- احساس بی ارزشی
- عذاب وجدان احساس
- خوش بینی غیر واقعی بینانه