×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1402/08/17 - 12:46
  • بازدید : 64
  • تعداد بازدید : 61
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کارگاه مدیریت روابط عاطفی

به همت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کارگاه مدیریت روابط عاطفی ١۶ آبان در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

به همت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کارگاه مدیریت روابط عاطفی ١۶ آبان در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

در این کارگاه خانم هانیه قهرمانی مشاور مرکز مشاوره با مطرح کردن انواع روابط به بررسی دلایل ورود به رابطه عاطفی و مرز بندی های روابط پرداخت. در این کارگاه در خصوص ویژگی های رابطه عاطفی سالم و ناسالم بحث شد.

وی اظهار داشت که رابطه عاطفی به قصد ازدواج یکی از مهم ترین ارکان زندگی فردی و اجتماعی است. یک رابطه سالم علاوه بر شادکامی و نشاط، بر موفقیت ، پیشرفت و رشد شخصی آن ها تاثیر بسزایی دارد. در مقابل رابطه ناسالم هم تاثیر منفی زیادی بر  ارتباط و زندگی فردی و اجتماعی  افراد می گذارد.رابطه ناسالم عزت نفس و اعتماد به نفس افراد را کاهش می دهد. افرادی که رابطه عاطفی ناسالم را تجربه کرده اند، به سختی می توانند به دیگران اعتماد کنند. از این رو بسیار مهم است که دانشجویان بتوانند رابطه خود را مدیریت کنند و از متخصصان روانشناسی برای تعیین سنخیت و تناسب و انتخاب درست کمک بگیرند و در صورت انتخاب اشتباه تغییر مسیر داده و در تله های اجتماعی گرفتار نشوند.

ایشان با بررسی ابعاد رابطه عاطفی سالم (شامل احترام، توجه حمایت، مراقبت، توجه به نیاز ها، بیان آزاد نظرات و رشد) به  برخی نشانه های هشدار در رابطه شامل کنترل ، عدم کنترل هیجانات، خشم کنترل نشده، یکسان نبودن اهداف از رابطه، عدم توجه به نیازها و نادیده انگاری  اشاره نموده و آنها را مورد بحث قرار دادند.در پایان پرسش و پاسخ مطرح و به سوال های دانشجویان در زمینه روابط عاطفی پاسخ داده شد. 

 

  • گروه خبری : مشاوره,ارشیو اخبار
  • کد خبر : 134447
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست