مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار کرد:
برگزاری کارگاه شخصیت دشوار و نحوه برخورد با دانشجویان
شخصیت دشوار و نحوه برخورد با دانشجویان با این مشکل عنوان کارگاهی بود که توسط بانی بزرگ رواشناس مرکز در تاریخ 9 دی 1402 در محل آمفی تئاتر دانشکده توانبخشی برگزار شد.
شخصیت دشوار و نحوه برخورد با دانشجویان با این مشکل عنوان کارگاهی بود که توسط بانی بزرگ رواشناس مرکز در تاریخ 9 دی 1402 در محل آمفی تئاتر دانشکده توانبخشی برگزار شد. در این نشست که جمعی از اساتید مشاور این دانشکده حضور داشتند موضوعات مختلفی در این حیطه آموزش داده شد که از جمله آنها تعریف شخصیت و تفاوت آن با صفت شخصیتی ، تعریف اختلال شخصیت ، آشنایی با انواع اختلال شخصیت و نحوه برخورد با این افراد بود. جهت یادگیری بهتر و ایجاد روحیه مشارکتی تست شخصیت آیزنک اجرا گردید و انواع کلیپ های آموزشی پخش شد. هدف از این دوره آموزشی شناخت الگوی مشخص افراد و نحوه برخورد اساتید با آنها،آشنایی از نحوه برخورد افراد با بحران ها و نحوه حل مساله آنها، آگاهی نسبت به مدل رفتاری خود و حرکت به سمت زندگی رضایت بخش، در صورت بروز اختلال در خود و اطرافیان تشویق به پیگیری درمان بود.
هر فردی الگو های ثابتی از افکار و رفتار را دارا می باشد که از اوایل نوجوانی بروز پیدا می کند و تا اوایل بزرگسالی تثبیت می شوند و ما فرد را با آن شناسایی می کنیم که به آن شخصیت گفته می شود. در مقابل این موضوع، اختلالات شخصیت عبارتند از مجموعه اختلالهای روان شناختی که ویژگی اصلی آنها رفتارهای خشک و غیرقابل انعطاف است. این رفتارها به اشخاص آسیب میرساند؛ چون مانع سازگاری آنها با الزامهای زندگی روزانه میشود و روابط آنها را با دیگران مختل میسازد. اگر اختلال باشد این الگوی رفتاری 6 ماه بایستی طول کشیده باشد. و اکثر مواقع به آن بینش ندارند.
از اساتید در انتهای جلسه خواسته شد در صورت مشاهده این مشکلات رفتاری در بین دانشجویان، آن را با روانشناس دانشکده در میان بگذارند.
نظر