×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1401/03/29 - 10:51
  • بازدید : 33
  • تعداد بازدید : 31
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت شب امتحان

به همت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان کارگاه آموزشی مدیریت شب امتحان ویژ دانشجویان دانشکده داروسازی برگزار شد.

به همت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان کارگاه آموزشی مدیریت شب امتحان ویژ دانشجویان دانشکده داروسازی برگزار شد.

زهرا صابر انزابی دراین باره افزود: دکتر ری استفانیک، استادیار بالینی در دپارتمان روان‌پزشکی دانشکده‌ی پزشکی دانشگاه جرج‌تاون می‌گوید: «همه قبل از امتحان دچار اضطراب می‌شوند. کمی اضطراب کمک می‌کند تا برای امتحان آماده باشیم و تمرکز کنیم،‌ اما اضطراب بیش از حد می‌تواند عواقب بدی به دنبال داشته باشد.» اضطراب امتحان دانشجویان زیادی را درگیر می‌کند؛ بیشتر از آنچه که فکرش را بکنید، اما موضوعی است که زیاد به آن پرداخته نمی‌شود. اگر فکر می‌کنید شما هم اضطراب امتحان دارید، بدانید که تنها نیستید. در مدرسه همیشه نکاتی را به ما گوشزد کرده‌اند اما بیایید روراست باشیم، هیچ‌کدام از ما توجهی به این نکات نکرده‌ایم. در این کرگاه آموزشی برای شما دستورالعملی داریم تا بتوانید از پس امتحانات‌تان بربیایید، نکاتی که برای هر دانشجویی می‌تواند مفید باشد تا احساس آرامش و اعتماد به‌نفس کند.

روانشناس مرکز مشاوره و سلامت روان با بیان اینکه برای غلبه بر استرس امتحان، ابتدا باید به دلیل این اضطراب بپردازیم افزود: اضطراب امتحان، دلایل بالقوه‌ی زیادی دارد و فهمیدن اینکه چه چیزی برانگیزاننده‌ی این اضطراب است می‌تواند به شما کمک کند تا بهترین راه غلبه بر آن را پیدا کنید. باید حتما یادتان باشد که اضطراب معمولا می‌تواند از والدین‌تان به شما منتقل شده باشد. دکتر استفانیک می‌گوید: «اضطراب اغلب یک مؤلفه‌ی ژنتیکی دارد که به‌خصوص از مادران مضطرب به بچه‌ها منتقل می‌شود. اگر خواهر و برادر یا پدر و مادرتان با اضطراب امتحان یا اضطراب عملکرد دست و پنجه نرم می‌کنند، این می‌تواند توجیه‌کننده‌ی اضطراب شما هم باشد».

مدرس این کارگاه آموزشی افزود: پیش از اینکه به علائم اضطراب امتحان بپردازیم، باید بدانیم بین دلهره‌‌ی معمولی که بیشتر دانشجوها قبل از امتحان تجربه‌اش می‌کنند و اضطراب واقعی امتحان که فلج کننده است، تفاوت وجود دارد. دکتر استفانیک می‌گوید: «هر چند هیچ راهنمای رسمی برای تشخیص اضطراب امتحان وجود ندارد، اما پدیده‌ای بسیار واقعی و محسوس است. وقتی نگرانی، تشویش، ترس یا اضطراب بیش از حد در مورد نتیجه‌ی یک امتحان داشته باشید، تا جایی که عملکردتان را تحت تأثیر قرار دهد یا کیفیت زندگی‌تان را پایین بیاورد، به یک معضل تبدیل می‌شود».

گفتنی است این کارگاه آموزشی در تاریخ 25 خرداد ماه سال جاری برگزار شد.

 

 

 

 

 

 

  • گروه خبری : مشاوره,ارشیو اخبار
  • کد خبر : 117792
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست