×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1402/11/10 - 09:54
  • بازدید : 35
  • تعداد بازدید : 33
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با تله های روانی ویژه دستیاران تخصصی دانشکده داروسازی

کارگاه آموزشی آشنایی با تله های روانی ویژه دستیاران تخصصی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تاریخ های یکم و هشتم بهمن ماه 1400 و با تدریس اقای مجید مردی از کارشناسان مرکز مشاوره و سلامت روانی دانشجویی برگزار گردید. دستیاران در این جلسات مطالب زیر را فرا می گیرند.

 

کارگاه آموزشی آشنایی با تله های روانی ویژه دستیاران تخصصی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تاریخ های یکم و هشتم بهمن ماه 1402 و با تدریس اقای مجید مردی از کارشناسان مرکز مشاوره و سلامت روانی دانشجویی برگزار گردید. دستیاران در این جلسات مطالب زیر را فرا می گیرند.

آشنایی با تله های روانی ، خاستگاه رشدی و تحولی آن، نیازهای هیجانی و سبک فرزند پروری، خلق و خو و ابعاد آن، آشنای یا سیمای کامل تله های روانی و خصوصیات هیجانی و شناختی و رفتاری آن.

همچنین شرکتت کنندگان قبل از شرکت در این کارگاه پرسشنامه تله های روانی را انجام دادند و نتایج آن در کارگاه مورد ارزیابی قرار گرفت.

همچنین لازم به ذکر است که این کارگاه  قرار است به صورت دوره ای و مداوم در دانشکده برگزار گردد. این کارگاه همراه با پرسسش و پاسخ فراگیران بوده است. همچنین خانم دکتر یوسفی معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی دانشکده داروسازی در جلسه شرکت داشتند.

در ادامه برخی از مطالب کارگاه بیان می گردد:

طرحواره‌ها یا تله های روانی، میانبرهایی ذهنی هستند که به عنوان چارچوب‌های شناختی برای تفسیر انبوه اطلاعاتی که از دنیای بیرون وارد ذهنمان می‌شود، عمل می‌کنند. بدون شک این ساختارها برای کمک به درک محیط پیرامونمان بسیار مفید هستند؛ اما می‌توانند تفکر ما را محدود کرده و برخی باورهای نادرست را در ما شکل دهند.

یک تله روانی یا تله زندگی، الگویی است تکراری که از دوران کودکی آغاز شده است و بازتاب‌های آن در تمام طول زندگی مشاهده می‌شود.تله های روانی تأثیر زیادی بر زندگی ما دارند؛ آن‌ها طرز تفکر، احساساتمان و رفتارهای ما را را رقم می‌زنند و در ارتباطمان با دیگران نیز بسیار تاثیرگذارند. تله های روانی مانند لنز دوربین عمل می کنن و به درک ما از دنیای درونمان و دیگران کمک می کنند و به آنها معنا می دهند .

تله های روانی در 5 طبقه اصلی و 18 طرح واره شناخته می شوند. و این تله های روانی از دوران کودکی و نوجوانی ما شکل می گیرند. طرح واره ها در انتخاب های رفتارهای مقابله ای، انتخاب همسر و انتخاب شغل تاثیر فراوانی دارند. و ما بر اساس آنها رفتار می کنیم .

این کارگاه کمک می کند که افرادر آگاهی بیشتری به آنها پیدا کنند و در نهایت مدیریت هشیارانه تری نسبت فعال شدن آنها در موقعیت های زندگی خود داشته باشند.

 

 

  • گروه خبری : مشاوره,ارشیو اخبار,گالری عکس و فیلم
  • کد خبر : 138339
کلید واژه

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست