کارگاه ارتباط موثر در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی
به گزارش روابط عمومی مرکز مشاوره، کارگاه ارتباط موثر یک و دو در تاریخ های 26 خرداد و 2 تیرماه در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با تدریس علی وفایی روان شناس مرکز مشاوره برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز مشاوره، کارگاه ارتباط موثر یک و دو در تاریخ های 26 خرداد و 2 تیرماه در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با تدریس علی وفایی روان شناس مرکز مشاوره برگزار شد. در این کارگاه به موضوعاتی چون ارتباط موثر، ارتباط چیست؟ مهارت های ارتباطی کدامند؟ اهمیت ارتباط، مراتب نیازها بر اساس مزلو، فرایند ارتباط، ویژگیهای ارتباط کلامی و غیر کلامی، مراحل ارتباط بین فردی موثر، خطاهای ارتباطی و ...پرداختند.
|