×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1401/03/03 - 11:42
  • بازدید : 43
  • تعداد بازدید : 41
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کارگاه آموزشی چگونه راپورت بگیریم برگزار شد

به همت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کارگاه آموزشی چگونه راپورت بگیریم ویژه اساتید مشاور محترم دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به همت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کارگاه آموزشی چگونه راپورت بگیریم ویژه اساتید مشاور محترم دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

مریم بابازاده افغان مدرس این کارگاه در مورد اجزای شروع یک رابطه بین فردی افزود: می توانیم  فرد مقابل را در شرایط آسوده ای قرار دهیم  و نسبت به رنج و ناراحتی بیمار واکنش نشان دهیم و نگاه شفقت آمیزی به او داشته باشیم. دراین شرایط است که او به ما اطمینان کرده و مسایلش را بیان می کند. بیماری که اولین بار با فردی مشکلات خود را در میان می گذارد معمولا نگران و مضطرب و شکاک است. او با وجود برچسبهای اجتماعی که در مورد مراجعه به روانشناس و متخصصان بهداشت روانی وجود دارد به شما مراجعه کرده و تابو اینگونه مشکلات او را ناراحت می کند. ضمن اینکه او نمی داند چگونه با او برخورد می شود پس وظیفه افرادی که قرار است در این حوزه همکاری داشته باشند از حساسیت بالایی برخوردار است. برای فرد مراجع کننده احترام قائل باشید و به او این حس امنیت را منتقل نمایید که سعی دارید به وی کمک کنید. بدین ترتیب او حس درونی شما را دریافت خواهد کرد و شما در ایجاد رابطه موفق بوده اید. نکته مهم دیگر توجه به نشانه هاست. نشانه ها در اکثر اوقات غیر کلامی هستند و در چهره و بدن و صدای فرد خود را نشان می دهد و بیان درک این حالت از جانب شما می تواند باعث ایجاد یک رابطه محکم شود و او به این نتیجه برسد که برایش اهمیت قایل هستید و مشکل او را درک کرده اید و بدین ترتیب یک رابطه خوب شکل می گیرد و شما می توانید او را را ارجاع دهید.

گفتنی است این کارگاه آموزشی ویژه اساتید مشاور دانشکده دندانپزشکی در تاریخ 1خرداد ماه سال جاری برگزار شد.

 

  • گروه خبری : مشاوره,ارشیو اخبار
  • کد خبر : 116963
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست