×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1401/03/03 - 11:50
  • بازدید : 41
  • تعداد بازدید : 39
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کارگاه آموزشی آشنايي با اختلال افسردگي ويژه همتاياران سلامت روان

به گزارش روابط عمومي مركز مشاوره و سلامت روان دانشجويان ، کارگاه آموزشی آشنايي با اختلال افسردگي ويژه همتاياران سلامت روان به صورت حضوری و آنلاين برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي مركز مشاوره و سلامت روان دانشجويان ، کارگاه آموزشی آشنايي با اختلال افسردگي ويژه همتاياران سلامت روان به صورت حضوری و آنلاين برگزار شد.

دکتر سمیه شعبانی با بیان ینکه در اين كارگاه آموزشی در خصوص دليل اهميت پرداختن به موضوع افسردگي صحبت شد افزود: افسردگي دومين اختلال روانشناختي هزينه بر تا سال ٢٠١٥ در جهان شناخته شده است. از هر ١٠ مرد يك نفر و از هر ١٠ زن دو نفر به اختلال افسردگي دچار مي شوند.

روانشناس مرکز مشاوره و سلامت روان علائم اختلال افسردگي را در سه دسته احساسي و هيجاني ، فكري و شناختي ، رفتاري و جسماني تشريح كرد. وی افزود: افراد افسرده داراي احساس غمگيني، نا اميدي، احساس گناه و بعضا بي تفاوتي هستند، همچنين در انجام فعاليتها بي انگيزه، داراي احساس نا اميدي و ناكارآمدي مي باشند. يكي از مهمترين ويژگي هاي افسردگي كاهش و افت عملكرد در حوزه هاي تحصيلي، شغلي و درآمد فرد است. فقدان احساس لذت و بي انگيزگي در فرد افسرد تشديد كننده افت عملكرد مي باشد. همچنين اختلال افسردگي براي فرد تبعات جسماني مانند مشكلات گوارشي و يا عوارض قلبي را به همراه دارد. در ادامه كارگاه انواع اختلالات افسردگي به همراه نشانگان را بيان كرد. اختلالات مطرح شده شامل اختلال افسردگي شديد ، افسردگي مزمن، افسردگي فصلي، افسردگي پيش از قاعدگي و افسردگي موقعيتي بود.

مدرس این کارگاه در ادامه راه هاي مراقبتي و پيشگيرانه مانند ورزش روزانه، تنظيم خواب، انجام فعاليتهاي روزانه، شروع فعاليتهاي تازه و... و انجام روش هاي درماني مانند حمايت به موقع، استفاده از منابع حمايتي، مراجعه به موقع به روانشناس و روانپزشك مطرح شد.

این کارگاه آموزشی در تاریخ 1 خرداد ماه سال جاری برگزار شد.

 

  • گروه خبری : مشاوره,ارشیو اخبار
  • کد خبر : 116967
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست