سومین جلسه کارگاه آموزشی مهارتهای ارتباطی برگزار شد
به همت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان و معاونت آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی سومین جلسه کارگاه آموزشی مهارتهای ارتباطی در تاریخ ۹۸/۰۶/۰۶ از ساعت ۱۰ الی ۱۳ در کلاس شماره ۳ با تدریس علی وفایی برگزار شد.
به همت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان و معاونت آموزشی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی سومین جلسه کارگاه آموزشی مهارتهای ارتباطی در تاریخ ۹۸/۰۶/۰۶ از ساعت ۱۰ الی ۱۳ در کلاس شماره ۳ با تدریس علی وفایی برگزار شد.
در این کارگاه ایشان به تشریح خطاها و موانع ارتباطی، از جمله خطاهای شناختی که مانع ارتباط موثر میشوند، پرداخت.
علی وفایی پس از تعریف و آموزش تفکر منطقی و غیر منطقی، بصورت عملی و کار گارگاهی این موارد را به شرکت کنندگان اموزش دادند.
|