×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1403/06/17 - 09:57
  • بازدید : 58
  • تعداد بازدید : 56
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیریت مبتنی بر سبک زندگی اسلامی- ایرانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار می کند:

جلسه بررسی موردی توسط روانشناسان مرکز

 

 

این نشست  در تاریخ 11 شهریور 1403 از طریق پلتفرم sky room انجام شد و مراجعی از مراجعان بانی بزرگ، روانشناس مدیریت به بحث گذاشته شد. در این نشست درباره شکایت اصلی بیماری، وضعیت فعلی، وی، وضعیت روانی مراجع، سابقه قبلی و خانوادگی، درمانهای صورت گرفته و درمانهای آینده بحث شد. ارزیابی این مراجع که با مصاحبه و ابزار روانشناختی انجام شده است طی 6 جلسه تا به حال انجام شده است.

تشخیص این مراجع وسواس واختلال دوقطبی می باشد. در اختلال وسواس فکری عملی، فرد برای ادامه یک فکر یا یک عمل  فرد به غیرمنطقی بودن آن واقف است اما قادر به توقف آن نیست. وسواس را می‌توان یک ایده، فکر، تصور، احساس یا حرکت مکرر یا مضر دانست که با احساس اجبار و علاقه به مقاومت در برابر آن همراه است. بیمار متوجه غیرعادى و نابهنجار بودن رفتار خود است. وسواس نوعى بیمارى از سرى نوروزهاى شدید است که تعادل روانى و رفتارى را از بیمار سلب می‌کند و او را در سازگارى با محیط دچار اشکال مى‌سازد.

اختلال دوقطبی دیگر تشخیصی که برای این مراجع مطرح می باشد و معمولاً، تغییرات غیرعادی در روحیه و انرژی به شکل فعالیت بیش‌ازحد و ناتوانی در انجام عملکردهای روزمره نمود پیدا می‌کند. ناتوانی ناشی از اختلال دو قطبی می‌تواند شدید باشد و منجر به آسیب روابط، شغل یا عملکرد فرد در مدرسه و حتی خودکشی شود.

اختلال دوقطبی در زنان دوقطبی و مردان انواع مختلفی دارد. منظور از اختلالات دو قطبی نوع ۱ وضعیتی است که فرد در آن به‌مدت دست کم یک هفته دچار یک دوره‌ی کامل شیدایی می‌شود. در این وضعیت ممکن است افسردگی را هم تجربه کند یا نکند. ممکن است علائم شیدایی آنقدر شدید باشد که فرد به بستری شدن نیاز پیدا کند.

بعد از ارائه بانی بزرگ، هر کدام از روانشناسان مدیریت و جناب آقای دکتر سیف، روانشناس مدیریت و خانم دکتر محمدخانی روانپزشک مدیریت نظر تخصصی خود را نیز در این زمینه ارائه دادند.

  • گروه خبری : مشاوره,ارشیو اخبار,گالری عکس و فیلم
  • کد خبر : 145905
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست