• تاریخ انتشار : 1403/07/03 - 15:01
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی ویژه همتایاران با تدریس دکترمریم حمتی در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی

کارگاه آموزشی با عنوان " نحوه ارجاع و برقراری ارتباط موثر با دانشجویان "ویژه همتایاران دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با تدریس دکتر مریم رحمتی در روز سه شنبه 3مهرماه ۱۴۰3 برگزار شد.

این کارگاه با هدف ارتقاء دانش و مهارت‌های همتایاران در زمینه شناسایی و ارجاع دانشجویان به مرکز مشاوره دانشگاه واشاره به وظایف همتایاران و آموزش نحوه برقرای ارتباط موثر با دانشجویان برگزار گردید.

دکتر مریم رحمتی، به‌عنوان مدرس کارگاه، به ارائه نکاتی کلیدی درباره اهمیت تشخیص صحیح مسائل قابل ارجاع، شیوه‌های مؤثر در برقراری ارتباط با دانشجویان و همچنین نحوه حفظ حریم خصوصی و محرمانگی پرداخت.

در این کارگاه، دانشجویان همتایار با اصول و فرایندهای ارجاع به مدیریت مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی- ایرانی آشنا شدند و تجربیات ارزشمندی در این زمینه کسب کردند. در پایان، جلسه با بخش پرسش و پاسخ همراه بود که طی آن دانشجویان همتایار سوالات خود را مطرح کرده و به بحث و تبادل نظر درباره چالش‌های پیش رو در این حوزه پرداختند. این کارگاه گامی مؤثر در جهت بهبود تعاملات و حمایت‌های روانی-اجتماعی در میان دانشجویان به شمار می‌رود.

• گروه خبری : مشاوره,ارشیو اخبار,گالری عکس و فیلم