برگزاری چهارمین کارگاه آموزشی آشنایی با تله های روانی
چهارمین کارگاه آموزشی آشنایی با تله های روانی و نقش ان در ازدواج ویژه دستیاران تخصصی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تاریخ بیست و نهم بهمن ماه 1402 و با تدریس اقای مجید مردی از کارشناسان مرکز مشاوره و سلامت روانی دانشجویی برگزار گردید.
چهارمین کارگاه آموزشی آشنایی با تله های روانی و نقش ان در ازدواج ویژه دستیاران تخصصی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تاریخ بیست و نهم بهمن ماه 1402 و با تدریس اقای مجید مردی از کارشناسان مرکز مشاوره و سلامت روانی دانشجویی برگزار گردید. دستیاران در این جلسات مطالب زیر را فرا گرفتند:
در این جلسه شرکت کنندگان در ادامه کارگاه های گذشته با حوزه های طرح واره ها و تاثیر آن در روابط صمیمانه و اجتماعی و همچنین با سیمای بالینی وبین فردی تله های روانی بطور کامل اشنا شدند. همچنین در این کارگاه نتایج پرسشنامه تله های روانی که در اختیار فراگیران قرار داده شده بود مورد بررسی قرار گرفت.
در ادامه کارگاه مردی افزود:
تله های روانی در 5 طبقه اصلی و 18 طرح واره شناخته می شوند. و این تله های روانی از دوران کودکی و نوجوانی ما شکل می گیرند . طرح واره ها در انتخاب های رفتارهای مقابله ای ، انتخاب همسر و انتخاب شغل تاثیر فراوانی دارند.
نیارهای حوزه های طرح واره ها:
دلبستگی و احساس امنیت و تعلق خاطر
هویت و فردیت و خودمختاری
ارزشمندی و جهت مندی
خودانگیختگی و تفریح و انتظارات واقع بینانه
محدودیت پذیری واقع بینانه و خویشتنداری
انواع طرح واره عبارتند از :
محرومیت هیجانی
رهاشدگی
بی اعتمادی
نقص و شرم
انزوای اجتماعی
آسیب پذیری به ضرر و بیماری
خود رشد نیافته
شکست
وابستگی / بی کفایتی
استحقاق
خویشتن داری ناکافی
اطاعت
ایثارگری
پذیرش جویی
منفی گرایی
بازداری هیجانی
معیارهای سرسختانه
تنبیه
نظر