×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1401/02/26 - 11:58
  • بازدید : 49
  • تعداد بازدید : 47
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری وبينار نشانه شناسی اضطراب ويژه همتاياران سلامت روان

به گزارش روابط عمومي مركز مشاوره و سلامت روان دانشجويان، وبينار نشانه شناسی اضطراب ويژه همتاياران سلامت روان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي مركز مشاوره و سلامت روان دانشجويان، وبينار نشانه شناسی اضطراب ويژه همتاياران سلامت روان برگزار شد.

در اين وبینار آموزشی در خصوص رفتار بهنجار و نابهنجار علائم و ويژگي هاي آن صحبت شد . همچنين عوامل خطر آفرين و محافظت كننده از افراد در مقابل اختلالات روانشناختي بيان گرديد.

دکتر سمیه شعبانی دراین باره افزود: به طور کلی سلامتی حالتی است که در آن فرد خود را خوب، قوی و مطمئن احساس می کند و در واقع، منظور تعادلی است که بین ارگانیسم و محیط او وجود دارد. کسی که می تواند تعارض های خود را حل کند و در مقابل ناکامی های اجتناب ناپذیر زندگی استقامت داشته باشد از سلامتی برخوردار است. روانشناسان فردی را از نظر روانی سالم و یا بهنجار می دانند که اولاً فعالیت های او آشکارا جزء فعالیت هایی باشد که در اجتماع مورد قبول است و ثانیاً به فعالیت های خود علاقه نشان دهد و در مجموع از زندگی خود راضی باشد. بنابراین هر فردی می تواند کم و بیش سالم یا کم وبیش بهنجار باشد.

روانشناس مرکز مشاوره و سلامت روان افزود: افراد وقتي در محيط با موقعيت هاي ناخوشايند و پرتنش مواجه مي گردند، واكنش هاي متفاوتي دارند و اگر در سازگاري با اين موقعيت ها با مشكل مواجه شوند دچار فشار رواني مي گردند و علائم مختلفي مانند اضطراب، تنش، افسردگي و ... را نشان مي دهند. همچنين در خصوص اضطراب سالم و ناسالم و نقش اضطراب در سطح عملكرد افراد مطالبي بيان شد.

 مدرس این وبینار آموزشی افزود: اضطراب می تواند به عنوان حالتی تعریف شود که در آن بین درک فشار شرایط و درک توانایی جهت مقابله، رابطه مناسبی وجود ندارد. تعادل بین اینکه ما چطور به فشار شرایط مینگریم و اینکه چطور می توانیم با فشار شرایط مقابله کرده و سازگار شویم، وجود یا عدم وجود استرس را تعیین می کند.

وی همچنین افزود: این موضوع را به واسطه مدل ترازوی استرس توصیف می کنیم به این صورت که در یک کفه ترازو، ما فشار شرایط و مقتضیات اطرافمان را میبینیم و در کفه دیگر توانایی ما جهت مقابله یا برخورد با آن فشار شرایط قرار دارد.

در اين وبینار آموزشی همچنين انواع اختلالال اضطرابي شامل اختلال اضطراب فراگير، وحشتزدگي، فوبيا، گذر هراسي و اختلال استرس پس از سانحه مورد بررسي قرار گرفت. دكتر شعباني به بررسي علائم، پيامدهاي جسماني ، شناختي و رفتاري اين اختلال ها پرداخت و بر اساس مثال ها و كيس هاي مطرح شده علائم تشخيصي براي شركت كنندگان تشريح شد.

گفتنی است این وبینار آموزشی در تاریخ 25 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد.

 

 

  • گروه خبری : مشاوره,ارشیو اخبار
  • کد خبر : 116620
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست