برگزاری جلسه هسته مشاوره در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دیماه 1403
در تاریخ سه شنبه 11 دی ماه سال 1403جلسهای با محوریت مسائل روانشناختی و تحصیلی دانشجویان در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد.
.jpeg)
برگزاری جلسه هسته مشاوره در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی باحضور روانشناسمدیریت مشاوره (دکتر مریم رحمتی) و معاونت دانشجویی و فرهنگی (خانم دکتر رضازاده)
در تاریخ سه شنبه 11 دی ماه سال 1403جلسهای با محوریت مسائل روانشناختی و تحصیلی دانشجویان در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد.
در این نشست، از جمله موضوعات مورد بحث، برگزاری کارگاههای آموزشی ویژه نودانشجویان و همتایاران بود. این کارگاهها با هدف آمادهسازی دانشجویان جدید برای مقابله با چالشهای دوران دانشگاه، تقویت مهارتهای فردی و اجتماعی، و ایجاد آمادگی ذهنی برای ادامه مسیر تحصیلی برنامهریزی شده است.
از دیگر موارد مهم مطرح شده در جلسه دی ماه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی توسط دبیر هسته مشاوره دکتر رحمتی :
مطرح کردن پیگیری دانشجویان در غربالگری توسط اساتید مشاور
ضرورت جلسات مکرر اساتید مشاور با دانشجویان جهت حمایت بیشتر دانشجویان در فرایند تحصیل
معرفی دانشجویان دارای افت تحصیلی و پرخطر توسط اساتید مشاور به روانشناسان دانشکده مطرح کردن ضرورت ارجاع و
برگزاری کارگاه های توانمند سازی برای همتایاران دانشکده و اساتید مشاور
سازماندهی وقت دهی آنلاین مراجعین
به روز رسانی سایت دانشکده جهت معرفی روانشناسان دانشکده