مدیریت مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی- ایرانی، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار کرد:
برگزاری اولین جلسه ژرنال کلاب سال 1403
اولین جلسه ژرنال کلاب سال 1403 با حضور جمعی از رواشناسان مراکز مشاوره منطقه 10 با ارائه بانی بزرگ، روانشناس مدیریت مشاوره دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد. دکتر محمد نوری رییس مدیریت مشاوره دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی هدایت کننده این نشست آنلاین بود.
اولین جلسه ژرنال کلاب سال 1403 با حضور جمعی از رواشناسان مراکز مشاوره منطقه 10 با ارائه بانی بزرگ، روانشناس مدیریت مشاوره دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد. دکتر محمد نوری رییس مدیریت مشاوره دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی هدایت کننده این نشست آنلاین بود. این جلسه در تاریخ 10 مرداد 1403 از طریق پلتفرم اسکای روم برگزار شد و موضوع احساس تعلق در بین داشجویان به بحث گذاشته شد. مقاله مطرح شده در این جلسه " Belonging in Higher Education: A Twenty-Year Systematic Review" بود که در سال 2024 در ژورنال "Journal of University Teaching and Learning Practice" چاپ شده است. در این مطالعه مروری تعریف احساس تعلق در بین دانشجویان، تعیین کننده های احساس تعلق، پیامد ها ونحوه افزایش احساس تعلق به بحث گذاشته شد.
محدودیت، تدابیر عملی ونقشه راه برای پژوهش های بعدی موضوعات بحث بود. در انتهای نشست، شنوندگان سوالات خود را در زمینه این موضوع مطرح کردند و منابع تکمیلی جهت آشنایی با این موضوع معرفی شد. مهمترین موضوع مطرح شده در این نشست تفاوت این ویژگی در دانشجویان ایرانی با دیگر دانشجویان بود.
لازم به ذکر است تعلق، در هسته خود، ریشه در نیاز انسان به ارتباطات اجتماعی عمیق و پایدار دارد. در زمینه دانشگاه، این به یک پدیده چند وجهی تبدیل میشود که شامل، اما نه محدود به ارتباطات و روابط دانشجویان با همسالان و اساتید، مبتنی بر حس حمایت و پذیرش است. تحقیقات نشان داده است که احساس تعلق در آموزش عالی عامل مهمی در سلامت روانی و موفقیت تحصیلی است.