برگزاری کارگاه مهارت های ارتباطی (حل تعارض)
به گزارش روابط عمومی مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان، کارگاه مهارت های ارتباطی (حل تعارض)، ویژه نو دانشجویان دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان، کارگاه مهارت های ارتباطی (حل تعارض). ویژه نو دانشجویان دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد.
دکتر مریم رحمتی روانشناس مرکز مشاوره و مدرس کارگاه دراینباره افزود: تعارض یکی از جنبههای غیرقابلاجتناب زندگی است. هر یک از ما دیدگاهها، ایدهها و باورهای مخصوص به خودمان راداریم. ما در شرایط مختلفی با تعارض مواجه میشویم؛ این تعارض میتواند با دیگر افراد، گروههای دیگر، یا حتی در درون خودمان باشد. افرادی که مدیریت تعارضها را بهصورت سازنده میآموزند، تعارضات خود را تبیین کرده و کاهش میدهند که منجر به بهبود روابط و افزایش صمیمیت میشود.ودر ادامه کارگاه آموزشی با مطرح کردن فنون مذاکره و تکنیک و تمرین هایی جهت حل تعارض بین فردی و انجام تمرین ها با دانشجویان جهت یادگیری و ارتقا و کاربردی کردن مطالب کارگاه آموزشی برگزار گردید.
وی افزود: در این کارگاه که بهصورت حضوری برای آموزش نو دانشجویان دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد، تعریف تعارضات، انواع تعارضات، علت به وجود آمدن آنها، راههای سالم حل تعارض و ... آموزش داده شد. همچنین با آموزش فنون مذاکره، شرکتکنندگان روند صحیح مدیریت تعارضات را آموختند. مذاکره یک گفتگوی بین دو نفر یا بیشتر است که منجر به حل مسئله و تصمیمگیری بهتر میشود.
گفتنی است این وبینار آموزشی در تاریخ ٢٩ آبان سال ١٤٠٢ برگزار شد.
دیگر مطالب مهم مطرح شده در کارگاه آموزشی:
اختلاف بین دو یا چند نفرزمانی که شدت میگیرد را تعارض می گویند
مدیران 20% از زمانشون را برای حل تعارضات میگذرانند.
6درصد افراد کارشان را بخاطر تعارض از دست می دهند.
50 درصد افراد سلامتی جسمانی شان را بخاطر این موضوع از دست
انواع تعارض
تعارض درون فردی
1- خواست خواست
2-اجتناب اجتناب
3- خواست اجتناب
تعارض بین فردی
تعارض درون گروهی
تعارض بین گروهی
تعارض درون سازمانی
1- افقی
2- عمودی
نظر