اطلاعات "Enter"فشار دادن

• تاریخ انتشار : 1403/07/22 - 12:37
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه آنلاین تحریف های شناختی ویژه اساتید مشاور دانشکده پرستاری و مامایی

این کارگاه که در تاریخ 21 مهر 1403 با تدریس خانم نفیسه پرجرات (روانشناس مدیریت مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی – ایرانی) به صورت آنلاین ویژه اساتید مشاور دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

دراین جلسه به معرفی مدیریت و ادرات تابعه آن، که شامل بررسی موارد ارجاعی، مشاوره فردی، آموزشی، هدایت تحصیلی، درمان و ... و همچنین معرفی کارگاه های در حال برگزاری و تشویق دانشجویان به شرکت در کارگاه‌ها جهت پیشگیری از بروز برخی مشکلات و توانمند سازی آنان در حل و فصل مشکلات فردی- تحصیلی پرداخته شد.

در این وبینار موضوع ارائه شده تحریف‌های شناختی بود که در ابتدای مبحث تاثیر باور و برداشت ما از اتفاقات اطراف بر روی احساس و عملکردمان مورد بررسی قرار گرفت.

فیلترهایی که بر این باورها تاثیر دارد تحت عنوان تحریف های شناختی معرفی شده که برای هر کدام از این تحریف ها علاوه بر توضیح و مثال، راهکار و فنون برطرف کردن آن ها هم ارائه شد.

این تحریف‌های شناختی تحت عناوین زیر معرفی شد:

ذهن خوانی، پیش گویی، فاجعه سازی، برچسب زدن، فیلتر منفی، تعمیم افراطی، تفکر دو قطبی، باید اندیشی، شخصی سازی، بزرگ نمایی، استدلال عاطفی.

ودر انتهای کارگاه به پرسش های شرکت کنندگان  پاسخ داده شد.

• گروه خبری : مشاوره,ارشیو اخبار,گالری عکس و فیلم
کلید واژه