به همت مرکز مشاوره دانشگاه، کارگاه آموزشی ویژه نودانشجویان دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی برگزار شد.
برگزاری کارگاه مهارت همدلی
کارگاه آموزشی با موضوع مهارت همدلی در تاریخ ۱۱ آذر ماه از ساعت ۱۳ الی ۱۵ در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در کلاس ۱۱ با تدریس روان شناس مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان، علی وفایی برگزار شد.

کارگاه آموزشی با موضوع مهارت همدلی در تاریخ ۱۱ آذر ماه از ساعت ۱۳ الی ۱۵ در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در کلاس ۱۱ با تدریس روان شناس مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان، علی وفایی برگزار شد.
از آنجا که نیاز به ارتباط با دیگری از نیازهای ضروری برای انسان هاست و از آنجا که کیفیت این ارتباط نیز از اهمیت بالایی برخوردار است، همدلی کارکردی مهم در روابط بین فردی دارد.
مدرس این دوره در این کارگاه عنوان کرد که مهارت همدلی باعث بهبود روابط بین فردی شده و صمیمیت بیشتر را به ارمغان میآورد
در این کارگاه آموزشی شرکتکنندگان با تعریف مفهوم همدلی و ضرورت نیاز به آن و نحوه کاربرد آن بصورت عملی آشنا شدند.
برای فهم بیشتر و یادگیری بهتر، مهارت همدلی به صورت عملی و ایفای نقش در کلاس تمرین شد.
نظر