×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1401/02/24 - 12:21
  • بازدید : 42
  • تعداد بازدید : 40
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دوره همتایاران با عنوان وقتی که ذهن از مدار خارج می شود.

به همت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان، دومین جلسه از دوره تربیت همتایارن تخصصی سلامت روان با عنوان «وقتی که ذهن از مدار خارج می‌شود» برگزار شد.

به همت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان، دومین جلسه از دوره تربیت همتایارن تخصصی سلامت روان با عنوان «وقتی که ذهن از مدار خارج می‌شود» برگزار شد.

این جلسه که به صورت ترکیبی (آنلاین و حضوری) توسط آقای دکتر حسام سیف زرگر از روان‌شناسان مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار گردید مبانی و الفبای اختلالات روانی آموزش داده شد. اختلال چیست؟ چه زمانی به رفتاری نابهنجار می‌گوییم؟ تفاوت بیماری و اختلال در چیست؟

مدرس کارگاه در تعریف اختلالات روانی بیان کردند که اختلالات روانی به گروهی از بیماری‌ها گفته می‌شود که با تأثیر بر تفکر و رفتار، باعث ایجاد ناراحتی برای فرد مبتلا یا ایجاد ناتوانی در وی می‌شود. علت بیماری‌های روانی به خوبی شناخته شده نیست ولی آنچه مسلم است این است که عوامل ژنتیک، استرس‌های مختلف و نوع تعامل فرد با دیگران در ایجاد یا بروز آن‌ها مؤثر است.

روانشناس مرکز مشاوره و سلامت روان با بیان اینکه که انسان موجودی زیستی، روانی و اجتماعی است، افزود: این سه بعد در هم تنیده هستند و هر سه بر روی شکل رفتار موثر است. شرایط نامناسب هر کدام در تعامل با ابعاد دیگر می‌تواند منجر بد کارکردی شود. اختلال روانی از دیرباز مورد بررسی قرار گرفت و تحول مفهوم اختلال روانی در سیری تاریخی بررسی شد.

دکتر حسام سیف زرگر افزودند که برای تعیین نابهجاری باید 4 مورد را مدنظر قرار داد، هنجار، فرهنگ، سن و عملکرد. اگر این سه بعد در رفتاری از مدار خارج بود می‌توان گفت که رفتار مذکور ناهنجار است و مثال‌های متعددی آورده و توسط شرکت کنندگان مورد بحث قرار گرفت.

گفتنی است این کارگاه آموزشی در تاریخ 19 اردیبهشت ماه در سالن کنفرانس معاونت دانشجویی و فرهنگی و در بستر اسکای روم برگزار شد.

 

 

 

 

 

  • گروه خبری : مشاوره,ارشیو اخبار
  • کد خبر : 116500
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست